Trends, trends en nog meer trends

Volgende week verschijnt de tweede editie van MOOI Lijfstijl: hét vakblad van FNV MOOI dat boordevol informatie, inspiratie en trends staat. Deze editie brengen we een uitgebreide reportage van maar liefst 10 pagina’s aan haar- en visagietrends! Welke coupes, technieken, kleuren en stylingvariaties staan deze zomer centraal? Je leest én ziet het in de nieuwste editie. Voor nu geven we je alvast een voorproefje.

Ben jij benieuwd welke haarkleuren het straatbeeld deze zomer veroveren? En wil je weten welke make-uptrends de show gaan stelen? Dan wil je deze editie niet missen!
Een greep uit de collecties: Essential Looks van Schwarzkopf Professional, de nieuwste collectie van Hizi Hair, ADD SOME COLOR van AMI Kappers, de trendcollectie van Indola, Natural High van Bert de Zeeuw & People Behind the Mirror, Emergence van Pivot Point, SPIRIT van de Nederlandse Haarmodelijn en L’ANZA Trendcollectie – Band on tour: retro meets 2024. Doe inspiratie op voor je klanten in de salon en weet precies welke trends deze zomer centraal staan!

En de make-up? Die varieert van smokey eyes tot puur natuur! De musthaves voor komend seizoen zijn in ieder geval bronzer, een vleugje mascara en een mooie afwisseling tussen mat en glanzend.

MUAH Danique van Beijnum creëerde de looks voor de Natural High-collectie van Bert de Zeeuw & People Behind the Mirror. Danique: “Een natuurlijke basismake-up is het uitgangspunt bij Natural High. Een zachte huid, lichte foundation en mooie nude-kleuren.” Danique geeft in deze editie ook tips met welke kleuren je een urban style op de ogen verwerkt en hoe je een mooie glans creëert op de jukbeenderen.

Volop voordeel
Wil je niets missen uit het vakblad en ben je benieuwd naar meer informatie waar jij in je werk mee te maken krijgt? Raadpleeg dan onze website www.fnvmooi.nl

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier