Trends, vaktechnieken en brancheontwikkelingen in FNV MOOI Lijfstijl

Deze week verschijnt alweer de derde editie van FNV MOOI Lijfstijl van dit jaar. De zomer maakt plaats voor het najaar en in deze uitgave gaan we daarom in op heerlijke behandelingen die je huid weer in balans brengen na zon, zee en strand. Natuurlijk lees je ook meer over de cao en brancheontwikkelingen!

Haar en visagie
Global Artistic Director voor Farouk Systems Patrick Kalle geeft handige tips om een succesvolle kapper te worden. Ook geeft hij zijn visie op de trends voor het najaar: uitbundige nonchalante looks en matjes met langere nekpartijen zijn onderdeel van deze trends! MUAH Anja Derks van AnjapirAnjA geeft waardevolle tips voor een mooie make-up en hairstyling. Haar inspiratie komt uit invloeden van 1950 tot en met 1990. Ze neemt ons mee terug in de tijd om een toekomstbestendige look te maken!

Huidkanker, verkeerd schoeisel en meer
In deze editie vertelt huidtherapeut Sylvana van Amerongen van The Peeling Company je ook meer over huidkanker en wat je kunt doen om daar bedachtzaam op te zijn. Medisch pedicure Julie Blaas van Salon Julie geeft adviezen voor het dragen van de juiste schoenen en wat je kunt doen als er problemen ontstaan door verkeerd schoeisel. Dit en nog veel meer lees je in de nieuwste editie van FNV MOOI Lijfstijl.

MOOI Lijfstijl
Leden van FNV MOOI ontvangen MOOI Lijfstijl vier keer per jaar. Ben je nog geen lid, vraag dan naar de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar info@fnvmooi.nl of bel met 030 – 23 14 221.

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier