Update pensioenen in MOOI Lijfstijl

FNV MOOI houdt je al geruime tijd op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de nieuwe pensioenwet en de gevolgen voor de kappersbranche. Leden kregen onlangs een nieuwsbrief en ook op de website van FNV MOOI vind je een handig overzicht over wat er allemaal is gebeurd en hoe het er nu voor staat. In de laatste editie van MOOI Lijfstijl van dit jaar vatten we het nog eens voor je samen. Zo kun je het er ook op papier makkelijk en snel bijpakken als je het even niet meer weet!

Handig overzicht
FNV MOOI heeft zich samen met ANKO en CNV Vakmensen hard gemaakt voor een goed en haalbaar pensioen voor álle kappers, ook voor de 18- t/m 20-jarigen die vanaf januari voor het eerst voor hun pensioen gaan sparen. De Tweede Kamer heeft unaniem het pensioen van de kappers gered. Op de website van FNV MOOI vind je een handig overzicht: https://fnvmooi.nl/verloop-pensioen-kappers/. Ook lees je hier meer over het pensioen en tegen welke problemen de kappers aanlopen: https://fnvmooi.nl/nieuws/invoering-deel-nieuwe-pensioenwet-lastig-voor-kappersbranche/ en https://fnvmooi.nl/nieuws/invoering-deel-nieuwe-pensioenwet-lastig-voor-kappersbranche-deel-2/.

Volop voordeel
Wil je niets missen uit het vakblad en ben je benieuwd naar alle voordelen voor leden? Bel dan met 030 – 23 14 221, mail met info@fnvmooi.nl of vul het contactformulier in: https://fnvmooi.nl/contact/. Ben je student? Dan geniet je van een extra scherp tarief en het eerste jaar van je opleiding in de uiterlijke verzorging is je lidmaatschap zelfs gratis.

  • Vraag
    aan FNV MOOI?

    • Bel 030 - 23 14 221
    • Stel je vraag per e-mail
  • Word lid
    van FNV MOOI

    • Hulp & advies
    • Kortingen op producten
    • Antwoorden op al je vragen
    Klik hier