Vaktechniek: kennis en inspiratie

Welke haartrends staan er op stapel voor het najaar en hoe creëer je ze? En hoe geef je de voeten, de gezichtshuid en het lichaam een fijne oppepper voor het najaar? De nieuwste editie van FNV MOOI Lijfstijl staat weer boordevol kennis en vaktechnieken voor een nieuw seizoen met MOOIe behandelingen. Laat je inspireren!

SER-rapport en ontwikkelingen voor ZZP’ers
In MOOI vertelt in deze uitgave van MOOI Lijfstijl leggen we je uit wat het SER-rapport is en wat dit rapport betekent voor jou als ZZP’er in de uiterlijke verzorging. In de afgelopen jaren hebben partijen binnen de Stichting van de Arbeid gesproken over de toekomst van werkend Nederland. Naar aanleiding van de uitkomst is een rapport geschreven door de SER – Sociaal Economische Raad – waarna de inhoud geadviseerd is aan het kabinet. De SER – waarin ook de FNV zitting heeft – adviseert de regering en het parlement over het sociaaleconomisch beleid.

Boost voor het haar
Caroline van Soest van Waves Hairstyling houdt van het creatieve kappersvak. Met haar salon heeft ze een bewuste keuze gemaakt om alleen natuurlijke producten en behandelingen aan te bieden. Caroline licht in MOOI Lijfstijl uit welke trends we gaan zien in het najaar, waar je op moet letten bij een kapsel én ze geeft een tip voor een heerlijke haar boost voor het najaar.


Rechterfoto: Caroline van Soest, credits: Laura Hoornaert photography

Oppepper voor de gezichtshuid
Speciaal voor de nazomer en de periode richting de herfst geeft beauty expert Judith Langenhorst een behandeling die met name geschikt is voor de wat rijpere droge huid: de Organic Spa Lactic+ Peel Treatment. Met deze behandeling haal je de grauwsluier na de zomer van de huid en geef je haar een oppepper. Judith completeert de behandeling met een mooie dagmake-up, want Judith is naast schoonheidsspecialiste al jarenlang een succesvolle visagiste!

Cosmetische voetbehandeling + lichaamsbehandeling
Na de zomer kunnen ook de voeten en het lichaam wel een oppepper gebruiken. Allround Beauty Professional Ulrike van Gestel van Face to Be heeft speciaal voor FNV MOOI een behandeling samengesteld voor zowel de voeten als het lichaam. Ze neemt je stap voor stap mee in de cosmetische voetverzorging met paraffinepakking + de lichaamsbehandeling met droogborstelmassage en pakking.

Beeld hierboven: Fotografie: tovision

Volop voordeel
Deze artikelen en nog veel meer lees je in de nieuwste editie van MOOI Lijfstijl, die rond 18 september verschijnt. Ben je nog geen lid en wil je deze editie niet missen? Bel met 030 – 23 14 221 of stuur een e-mail naar info@fnvmooi.nl. Wij vertellen je graag alles over de voordelen van een lidmaatschap!

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier