Werelddag van de Ondernemer

Vandaag schijnen we de spotlight op alle ondernemers, want het is Werelddag van de Ondernemer. Elk jaar op 21 augustus wordt deze dag wereldwijd gevierd. Er wordt stilgestaan bij het harde werk en de toewijding van ondernemers/zzp’ers, de risico’s die ze nemen en de creativiteit die ze elke dag toepassen om hun bedrijf te laten groeien en bloeien.

Meer bewustwording
De uiterlijke verzorging kent veel zzp’ers. Denk aan kappers, schoonheidsspecialisten, pedicures, nagelstylisten, wimperstylisten et cetera. Op de Werelddag van de Ondernemer wordt er meer bewustwording gecreëerd rondom ondernemerschap, innovatie en leiderschap. Ondernemers/zzp’ers zijn verantwoordelijkheid voor hun eigen inkomsten. Ze houden zich onder meer bezig met innovatie (of vernieuwing) op het gebied van behandelingsaanbod, producten en branding. Er komt bij het ondernemerschap veel meer kijken dan alleen het goed uitvoeren van je ambacht!

Dikke pluim!
Vandaag is dus een mooi moment om even stil te staan bij alles wat je hebt bereikt. FNV MOOI geeft daarom alle ondernemers/zzp’ers in de uiterlijke verzorging een dikke pluim!

FNV MOOI is er ook voor zzp’ers
Ben je werknemer en denk je na over het ondernemerschap in de uiterlijke verzorging? De afdeling Werk en inkomen van FNV MOOI staat voor je klaar. Mail je vragen naar info@fnvmooi.nl of bel met 030 – 23 14 221. Wist je dat je als zzp’er ook lid kunt worden van FNV MOOI?

Op dit moment werkt FNV MOOI aan een uitgebreide brochure voor zzp’ers. Zodra de brochure gereed is, kun je deze downloaden op de website www.fnvmooi.nl.

 • Vraag
  aan FNV MOOI?

  • Bel 030 - 23 14 221
  • Stel je vraag per e-mail
 • Word lid
  van FNV MOOI

  • Hulp & advies
  • Kortingen op producten
  • Antwoorden op al je vragen
  Klik hier